tirsdag 23. august 2011

Da var ferien over for denne gang..

Hei Hei alle sammen! Da var vi tilbake fra varmen og ferien er forbi atter en gang. Jeg glemte kameraledningen hjemme og vi fikk derfor ikke lastet inn noen bilder mens vi var på ferie. Men her kommer ihvertfall et lite bildedryss. Imorgen kommer jeg tilbake med mer foto av hva vi har kjøpt der nede=)

Jonathan har storkost seg og elsker å leke på stranden og bade i vannet. Men ila ferien er han blitt litt av en mammagutt, og vil helst at mamma skal være med han hele tiden. Egentlig veldig koselig, men litt masete kan det bli innimellom. Mon tro om det er banrehagen som har gjort at han er redd jeg går fra han.. Imorgen skal han tilbake i barnehagen, masse nye barn er begynt på hans avdeling, så blir vel noen timer der med han imorgen siden det er første dag. Jeg har fri fra jobb, så da passer det fint.
Ellers skal jeg bare tilbringe noen timer på vaskerommet for å få vasket og ryddet bort sommerklærene. Her hjemme er det ikke mye som minner om sommer lenger.

Snekkeren vi tenkte skulle lage overbygget på terassen hadde ikke tid, så vi må se hvordan vi løser den biten.

I Frankrike har vi kost oss med mine svigerforeldre og svigerbror i 2,5 uke, før vi fikk noen dager for oss selv. Var veldig deilig å ha litt ferie bare oss 3 også, før min bror og konen kom ned lørdag til tirsdag for å være med oss. De ble igjen en ekstra dag, mens vi måtte hjem til jobb og barnehage.
En dag var vi i Monaco, og en siste fredagen dro vi tre i Far West parken med Marineland. En liten del av parken med litt dyr og karuseller som Jonathan kunne ta. Han er blitt helt tussete av å ta karuseller og hver gang vi passerer en, begynner han å klappe, smile og si "oj oj". Da er det helt klart hva han har tenkt.Ellers har vi for det meste vært på stranden, og noen timer i handlegaten her i Cannes har vi også fått. Neste gang tenker vi å dra til en by litt utenfor Cannes, hvor det ryktes at det er masse restauranter, interiørbutikker og forskjellige andre attraksjoner vi kan se. Må bare undersøke litt mer hva denne byen kan hete og hvordan vi kommer oss dit.

Soverommet her nede fikk forresten også seg en liten oppgradering. Ettersom hele leiligheten er hvitmalt, ser man fort merker på veggene når man leier ut leiligheten. Det var derfor på sin plass å gjøre noe, tapetsere, male på nytt med hvitt eller bryte med en annen farge. Og valget falt på det siste. Vi dro til malerbutikken og kjøpte en matt grå farge til å ha på veggen bak sengen. Først hadde vi funnet en maling som var 100% naturlig og som brukte 1-2 uker på å tørke. Flaks for oss at vi spurte en som jobbet der om råd, ellers hadde det ikke sett så fint ut når vi forlot leiligheten. Nå har vi malt 3 strøk og er superfornøyd med fargevalget. Den matte fargen, ble superfin og vi sitter nå å lurer på hvilke farge vi skal male i sovealkoven og på kjøkkenet med. Det får bli neste gang. Kan ikke kreve at Fredrik bruker mange dager av ferien sin på å male.

Det var et lite referat fra vår 3,5 uke i Cannes, og vi gleder oss til å komme ned igjen. Alltid litt vemodig å dra hjem!

Imorgen skal vi i 25 års dag til Fredriks kusine, så det blir koselig!


1 kommentar:

  1. Må være så deilig og ha egen leilighet i et varmt land:)

    Min far har hus i Tyrkia så vi er litt heldig som kan benytte oss så mye vi vill av det og, men kunne tenkt å ha et eget=))

    Klem

    SvarSlett