tirsdag 15. januar 2013

Lite som skjer...

Her skjer det ikke så mye for tiden.. Nærmer meg slutten på permisjonen og begynnelsen på jobblivet igjen..Ser ikke helt frem til det nei.. Mye koseligere å være hjemme med skjønne Jacob.

Eneste vi har gjort i huset, på lenge, er å liste badet oppe, og male på gjesterommet. Har slått meg på fargen Gustaviansk blå, så gjesterommet fikk i helgen gjennomgå. Fredag kveld satt jeg igang å male over den brune tapeten som var i tillegg til å gi taket litt ny frisk hvitfarge. Lørdag kveld, og uttallinge strøk senere var rommet totalforvandlet og MYE finere=) Har nesten lyst til å flytte soverommet vårt inn her=)

Førbilde..

Er egentlig ikke helt førbilde sånn det så ut på Fredag. Da var omtrent alle putene skiftet ut og det lå rot overalt. Men fargemessig ser dere utgangspunktet..


Etterbilde

Disse kjedelige nattbordene er byttet ut men noen MYE finere fra Skeidar..

Førbilde av soverommet,  kommer ikke frem her, men se hvor fint det ble med nye nattbord og kommode i gangen oppe=)Nye nattbord

Ny kommode i gangen=)

Soverommet til Jacob


Ny lampe på Jonathan sitt rom. (Ferm Living)

Ny lampe på Jacob sitt rom, fra butikken Mitt Rom på Nesttun

Lørdag reiser vi til Frankrike på en ørliten ferie før jobblivet starter.. Det skal bli HERLIG!! Litt vedlikehold skal gjennomføres på leiligheten før en ny sesong starter, samt litt kvalitetstid med guttene. Og kanskje kan vi ta oss en tur på salget=) Uansett.. uken skal nytes!

Sees snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar