onsdag 12. mai 2010

Innflytting

Endelig! Idag er det overtagelse av nytt hus og innflytting skjer allerede i kveld! Vi gleder oss kjempemasse til å komme i hus og få satt ting på plass..
Møblene vi har bestilt rundt omkring, skal hentes i tur og orden, men det meste må skje før butikkene stenger i kveld (stengt i morgen). De som kjenner meg vet, at jeg ikke kan vente helt til fredag med å få på plass møblene så her må alt skje på en og samme dag=)

Ellers har vi tenkt å gjøre noen endringer i underetasjen, dvs soverommene i første omgang. Her skal jeg rive ned gammel tapet, opp med veggfornyer og ny tapet og maling. Nytt gulv skal det også bli. Ellers vil jeg ta badet på sikt, og om jeg får min kjære med på det, skal vi og bytte peisen, men det må vi vente litt med.. Bilder kommer etterhvert som prosjektene går framover..
Stuen i første etasje skal også males, men vi flytter inn idag også tar vi litt hver dag.

Ellers må jeg beklage den trege bloggingen siden oppstart, det er jammen travlere enn man skulle tro å få en liten, i tillegg til reising og planlegging av nytt hus. Men no skal det bli bedre og jeg har masse jeg vil vise dere utover våren og høsten.. Mange planer skal bli virkelig, så er bare til å stikke innom.

Kommer snart tilbake med bilder fra nytt hus, og endringene som skjer.. Tudelu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar