søndag 23. mai 2010

Det går sakte framover..

Nå har vi allerede bodd i det nye huset i snart to uker, dagene flyr og med en liten prins som liker masse oppmerksomhet får man ikke gjort alt man måtte ønske. Jonathan er fortsatt en gullgutt, som har det riktig så bra. Han syntes å like seg i det nye huset og er bare i godt humør hele dagen. Bilder under er fra 17.mai, ikledd sin aller første "bunad" ( festdrakt).

Vi hadde en koselig dag, hvor vi traff mange kjente i byn etterfulgt av en herlig middag- Tapas hos mine svigeforeldre om kvelden. Min svigermor er super på kjøkkenet og disket opp med en stor tapasbuffet, helt etter midt hjerte=) Det var nydelig!

Ellers går det framover her i huset, soverommet vårt er nesten ferdig, mangler kun nytt gulv og lister. Her har vi revet ned gammel tapet, opp med ny veggfornyer, malt vegger og tak og ny tapet på veggen bak sengen. Bildene viser hvordan det så ut før vi begynte å pusse opp. Tapeten jeg valgte til soverommet er fra Laura Asheley og fargen på de andre veggene er Jotun Sens, med navn sjøsand. Fargen ble vi så fornøyd med at vi skal male med denne oppe i stuen også.

I kveld er også det lille toalettet i første etasje malt ferdig, men å ta bilde av dette badet var ikke enkelt. badet er på ca. 1 kvadrat, og det sier seg selv at det kan bli en utfordring å dokumentere forvanlingen på et så lite toalett, men her er ihvertfall et bilde. Ellers har jeg tatt litt bilder fra resten av huset sånn det ser ut for øyeblikket. Spisebordet fra Riviera Maison er på plass, og vi lengter etter å få på plass de nye spisestuestolene vi har bestilt fra Living. Krysser fingrene for at de kommer neste uke, men ettersom det er transportstreik, blir de vel forsinket ytterligere vil jeg tro.. (skulle egentlig vært her igår)

Ellers fikk vi med oss klokken hel hjem fra Frankrike, så den har nå fått hedersplassen i spisestuen over spisebordet. Her skal det med tid og stunder også komme en hvit sjenk fra interørbutikken Tingeling på Sandvika Storsenter, men venter fortsatt svar fra butikken om de kan frakte den for meg til Bergen. Håper virkelig det, ellers må jeg høre om det er noen kjente som skal kjøre fra Oslo til Bergen den nærmeste framtid så jeg kan få transportert den over fjellet på en eller annen måte..Når den er på plass, skal de to hvite lampene jeg kjøpte på Alvøen Interiør stå på hver sin side, med klokken hengende i midten. Det skal bli superfint! Bildet under er fra det nymalte toalettet, beklager det dårlige bildet..

Ellers er neste prosjekt i huset å få malt taket i stuen hvitt, samt ta akryl i alle sprekker ( det var endel for å si det sånn), i tillegg til at nytt gulv skal legges og nye dører/karmer og lister skal opp i hele underetajsen. Dette blir fint til slutt, men krever endel arbeid, så jeg kommer tilbake med mer bilder av forvandlingen.. Ønsker dere som stikker innom bloggen en nydelig pinsehelg, håper været bedrer seg så vi kan komme oss ut å skru nyinnkjøpte hagemøbler og plante i bedene.. Tudelu..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar