tirsdag 14. september 2010

Ja, jeg vet!

Hei Hei, ja jeg vet... Det har vært særdeles dårlig med blogging de siste mnd, faktisk siden juni ser jeg. Det har vært like lite blogging som aktivitet i huset vårt, ihvertfall føles det sånn til tider.. Flere har spurt hvorfor jeg ikke oppdaterer, men når huset er under oppussing, eller under forbedring kan vi vel heller kalle det, så er det ikke så mye å blogge om. Ikke innen interiørverden ihvertfall..Alt jeg kjøper til huset ligger fortsatt i poser og er ergo ikke bloggklare=) Men I will be back! I promise=) Og da med masse bilder av endringene som er gjort og som skal gjøres når alle rommene skal innredes.. Det går fremover og nå satser vi på at innen vi er hjemme fra en 5 ukers periode i Frankrike, står badet og underetasjen klar for innflytting. Ting tar tid med forsikringsselskaper, så etter over 4 mnd med jobbing ser det ut til at vi snart kan flytte tilbake og innvie vårt nye hus.

Desverre ble ikke sommeren slik vi hadde håpet, men vi har vært veldig å få bo i leiligheten til mamma i hele denne perioden, så det har gått helt fint. Der har vi trivdes så godt at jeg forleden dag spurte min bedre halvdel om vi ikke bare skulle flytte inn i denne for godt og tilbake til Sandviken, hvor vi egentlig hører hjemme=)
Nå er vi i Frankrike å nyte siste del av vår felles permisjonstid med lille Jonathan. Vi har stort sett bare hatt strålende vær. På stranden har vi vært, badet og solt oss. Ellers er det selvfølgelig også blitt litt shopping, som der hør og bør, når man er i Frankrike og blandt masser av shoppingkupp. I løpet av oppholdet har vi hatt besøk av diverse familiemedlemmer og venner. Veldig kjekt.. As we speak er mine kjære mor og nivø på besøk og ergo er bl.a interiør- og pelsbutikkene allerede saumfart. På butikken Maison du Monde kjøpte vi noen supre tapastallerner, ettersom vi spiser så mye tapas hjemme og vi derfor synes det kunne vært kjekt med egne fat som passer til slik mat. Forløpig har vi bare fått fatt i 4 stk, så vi må vel til Nice en dag for å se om de ikke har noen flere vi kan pakke med oss hjem.
Ellers har mor fått seg pels, i brun/beige, Kashmirsjal i sort, jeg i grått, støvler til høstværet hjemme i Bergen, jeg i blått og hun i sort (selvfølgelig). Ingen bombe at hun foretrekker de i sort=) Og boblejakke til vinteren. Kanonfin, fra Zara!
I uken som var hadde vi noen dager med dårlig vær, så da måtte jeg male litt bilder som passet til resten av interiøret, her i leiligheten. Slik ble det forløpige resultatet, så får vi se hvor mye mer vi kan gjøre for at de blir litt mer spesiell..

Yes, det var en aldri så liten oppdatering fra denne kanten..Kommer tilbake med nye oppdateringer når vi er tilbake i vårt "nye" hus.. Au revoir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar