fredag 25. juni 2010

Utflytting og dåp..

Her skjer mye.. etter at vi hadde bodd i huset noen dager, oppdaget vi som nevnt tidligere at vi hadde rotter i gulvet i underetasjen.. Anticimex kom på besøk og konstaterte aktivitet i 10-20 år, så her måtte alt rives, tettes og bygges opp igjen. Vi måtte derfor pakke koffertene , igjen, og flytte tilbake til mor(mormor) ..
Jonathan har til nå bodd 5 forskjellige steder( og er kun 4 mnd) og begynner sikkert snart å lure på hvor han egentlig skal vokse opp og bo=) Vi håper vi snart kan flytte tilbake og nyte tilværelsen i nytt hus.. Men alle som har vært bort i liknende saker, vet at slike saker hos forsikringselskapet ikke går i superfart. Etter en mnd er alle gulvene i underetasjen revet og all rottebæsj, skjelett og døde dyr fjernet.. Vi bor fortsatt et annet sted og lever i uvissheten om når vi kan flytte tilbake til et forhåpentligvis, rottefritt hus..

I helgen er det bryllupsdag og dåpsdag. Vi har på søndag vært gift i ett år allerede og vi bestemte oss for å ha dåpen på samme dag! Derfor passet det ekstra dårlig å måtte flytte ut midt oppi dåpsforberedelsene. Men alt går.. Vi skal ha huset fult med 26 gjester, tapas skal lages av husfruen og bord skal pyntes. Vi gleder oss til en fin dag og lar oss ikke knekke av noen fæle (skade)dyr og visse andre personer som har gjort innflytting i nytt hus til alt annet enn en fin opplevelse..
Kommer tilbake med bilder av husets tilstand og av pyntet bord! Sees snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar