tirsdag 29. mars 2011

Babyshower og surprice for min forlover.. Velfortjent=)

Torsdag forrige uke hadde vi samlet sammen de nærmeste vennene og planlagt babyshower for skjønne Caroline! Hun trodde hun skulle på jentekveld med meg og 2 andre venninner, da 12 jenter stod gjemt inni stuen da hun kom. Stuen var pyntet med blå ballonger, blåprikket duk, bleiekake, nyinnkjøpte gaver og hvit vugge til babyen. Caroline og kjæresten venter en prins i begynnelsen av mai, så hun begynner å se poppeklar ut=) Caroline er alltid med når noe skal feires, hun arrangerer alltid surprice for alle rundt og elsker å planlegge en fest =) Det var derfor på tide at vi samlet oss for å feire henne, og jeg tror ikke hun visste noe på forhånd..

Jeg laget muffins med blå toppings til anledningen, Gina laget en deilig ostekake med blåbærtopp, Charlotte og Pernille laget sjokoladekake=) Ellers hadde vi frukt og litt annet godt å spise.. Vellykket!
Caroline så ut til å bli veldig overrasket når hun kom inn døren, og ikke skjønte noe som helst når det plutselig tittet frem 12 kjente ansikter inni stuen=)

2 kommentarer:

 1. Hei, takk for fin hilsen hos meg;)
  Og så flott hjem du har, la meg til som følger og gleder meg til å se mer ifra deg=)
  Stjerne brikkene er nettopp kjøpt hos princess- 39 kr stk. De er bare superfine =)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei Camilla-
  Det er beis, så er vel ikke heldekkende. (men synes den nesten er det, er ikke så mye tre du ser igjennom) Fargen heter Shimmergrå og er ifra Jotun- Og jeg kjøpte den på Montèr:) Så er nok og finne alle plasser.. Koste meg i 30 årsdagen... Ha en fin dag i solen. KLem

  SvarSlett