mandag 23. mai 2011

Jeg vil vinne maling=)

http://www.nordsjoidedesign.no/

Malingsdamene fra denne bloggen: http://malingsdamene.blogspot.com/2011/05/fargedagen-og-5000-i-gave-til-deg.html har en konkurranse gående, hvor man kan vinne maling for kr 5000.

Jeg vil gjerne være med i trekningen, som skjer i kveld. Krysser fingrene for at jeg vinner, da skal vi fornye  mange rom=)

3 kommentarer:

 1. Hei Camilla!
  Jeg har to stk av det vinduet/bilderammen. jg har 15*20 cm bilder inne i rutene men er plass til bilder i str A4. Vinduet er 110 cm høyt og 57.5 cm bredt. Er ikke sikker på hva jeg skal ta for det?? Er det helt likt du vil ha det?? Fargen jeg har i stuen heter Tåkedis:) Den er veldig fin og fått mye spm om den fargen ;)Klem

  SvarSlett
 2. Hei Hei, ja den er kjempefin. Vi har en litt lysere farge i stuen, sjøsand, men kanskje tid å bytte snart=) Ja det var en sånn bilderamme jeg tenkte, men bare si prisen du så kan jeg vurdere det=)Evt send på mail: Camilka.helle@gmail.com

  SvarSlett
 3. Heisann. :)

  Sant de bilderammene var nydelige!!? Ønsker meg en sånn jeg og. ;) Fant deg gjennom bloggen til To Ju Mama. Flott blogg du har! Legger meg til som følger så sees vi igjen. Ser du liker stjerner du og.. ;) Jeg og!

  Klem fra Elizabeth

  SvarSlett