lørdag 25. februar 2012

For noen uker..

Da var 2 årsfeiringene overstått. Fordelt på to helger og litt feiring på selve dagen, har vi hatt huset fylt og bare kost oss med masse god mat, kaker og gaver. Sånn tar på. Første helgen hadde vi hele familien på pizza, etterfulgt av kaker og kaffe. Jonathan fikk masse nye gaver og leker, så stuen er full. Idag hadde vi igjen besøk, men nå byttet vi ut voksne med 10 småtroll med foreldre.. Pølser, potetstapp, gèlè, sjørøvermuffins, fruktspyd, sjokoladekake og ikke minst en fantastisk Oreakake. En god venninne laget den til dagen, og den smakte som vanlig helt fantastisk! Klarer ikke stoppe å spise den.. Jonathan sa før han la seg, at han hadde hatt en fin bursdag, så tydlig at besøk er gøy! Utrolig koselig å ha så mange skjønne barn på besøk, på en gang. En herlig gjeng! Klar for karnevall i barnehagen, ikledd Simbadrakt =)

Nå kjenner jeg det er godt å sette seg i sofaen, huset er ryddet og vasket, og bursdagsbarnet storfornøyd! Vi foreldre er sliten, men glad vi har gjennomført, for Jonathan har virkelig kost seg=)

Og nå kan babyen i magen bare komme.. På torsdag er det kun 5 uker igjen til termin, og alt er klart! Vi gleder oss vanvittig til å få vel overstått fødselen og bli en familie på 4. Jonathan prater masse om hva som kommer, så det blir kjempespennende å se hvordan reaksjonen blir når han oppdager at den lille skal være hos oss for alltid.. Vi tar det som det kommer, og håper sjaliusien ikke tar helt overhånd =)

Jeg har også glemte å fortelle hva som skjedde forrige fredag. Jeg skulle på jentekveld, og viste det var laget til middag og dessert. Fikk beskjed om å komme klokken halv åtte. Jonathan måtte bli med, men ble lagt omtrent i det vi kom. Men når vi kom oppdaget vi masse ballonger og spente ansikter. Jentene hadde laget til 
Babyshower for 2 av oss jenter som har termin,  5. april og 7. mai. Bleiekaker, masse gaver, cupcakes, kake, middag, leker og masse blå pynt!  Kjempestas og utrolig overraskende! .. og jeg som trodde babyshower kun var noe man fikk første gang man var gravid? Og noe man slettest ikke kan forvente av hvem som helst=) Dere er fantastiske jenter! (beklager dårlige bilder fra mobilen)


Tilbake med nye oppdateringer når noe skjer..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar