tirsdag 28. august 2012

Overbygg, hage, hus og dåp... sommer 2012

Hei Hei alle sammen! Jammen går det tregt her på bloggen min, har så mange prosjekter gående hele tiden så har ikke tid å oppdatere.. Men her kommer noe ihvertfall..

I år har vi hatt ferie her hjemme, foruten et 3 ukers opphold i Frankrike i vår, har vi tilbragt resten av "sommermånedene" her hjemme. I juli var det overbygget som tok all vår tid, og når det så og si var ferdig begynte vi med plenen vår. Vi har et skrått terreng i hagen, med masse gress som vi ikke får brukt til noe..Derfor bestemte vi oss for å legge barkduk og dekkbark over hele.. Når det er gått litt tid skal vi få flyttet noen bærbusker bort dit og plantet litt andre grønne trær så blir det lettstelt og fint=)

Forrige helg var vi i bryllup til et nært vennepar av oss. Fredrik var forlover og vi storkoste oss i et nydelig bryllup! Alt var planlagt ned i minste detalj, fargetema i gammelrosa gikk igjen i alt, talene var fine og morsomme, sangene nydelig og festen utrolig gøy!

Til helgen er det barnedåp som står på programmet, lille Jacob skal få vann på hodet og Jonathan skal få tørke etterpå, for som han selv sier, "Jacob må ikke bli våt på hodet sitt", så da skal storebror hjelpe til =)

Og når vi skal ha dåp, er det ikke mindre enn 36 gjester som kommer på middagslunsj, kaker og kaffe etter kirken. Jeg elsker å planlegge store sammenkomster, så da er det ikke noen enkle løsninger vi går for.  36 ender/Gjess er sydd til bordkort i smårutet lyseblått stoff, servietter er omsider handlet inn (etter å ha gjennomsøkt hele Lagunen og alle butikkene i sentrum) i matchende farger. Lyseblå Hortensia skal vi plukke hos en skjønn venninne som har en fantastisk flott busk i hagen, og resten av småpynten må lages=) På mandag kommer det bilder av hvordan dåpsbordet ble og hvilke mat vi serverte=)
Her er et bilderas fra sommeren 2012 i Helle-Takle familien:
Nesten ferdig overbygg, mangler noen siste takplater og vannbord+ litt maling(som må vente noen måneder, så materialene kan tørke)


Flasketrening med Jacob

Overbygg med nyinnkjøpte puterGjess/Ender til bordkort til barnedåpen på søndag

Nesten ferdig gressplen med dekkbark istedet..

Mor i huset med finstasen på, bryllup er gøy! 
Mor og far klar for bryllupsfest på Moldegården i Os

Servietter til dåpen

Bordkort
See you!

37 kommentarer:

 1. Hei:)
  Hvordan kjøpte du de nydelige serviettene?:)

  SvarSlett
 2. Hei:) hvor kjøpte du de nydelige serviettene?

  SvarSlett

 3. تنظيف شقق وفلل
  شركات تنظيف بالرياض
  تنظيف عماير
  تنظيف خزانات
  شركات تنظيف بالرياض
  تنظيف مجالس
  تنظيف موكيت
  تنظيف سجاد
  تسرب المياه

  شركة تنظيف

  شركة رش مبيدات
  شركة عزل بالرياض
  شركة كشف تسربات المياه
  شركة مكافحة حشرات
  شركة تسربات المياه

  [url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/zl-alasth---zl-alkhzanat---zl-alhmamat---zl-almsabh]شركة عزل اسطح[/url]
  [url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/kshf-tsrbat-almyate-bdwn-tksyr]شركة كشف تسربات المياه[/url]
  [url=https://sites.google.com/site/aldolianet/services/ghsyl-alkhzanat-m-alzl-waltqym]شركة تنظيف خزانات المياة[/url]

  SvarSlett