torsdag 6. september 2012

Dåpsdagen..

Hei Hei, da var Jacobs dåpsdag overstått og vi hadde en fantastisk dag! 36 gjester til bords, deriblandt 10 barn, gikk strålende! Ingenting ble stress og vi koste oss alle sammen, selv om ikke været var helt topp!

Som bordpynt hadde vi printet ut bilder av Jacob og limt på blå papp, lyseblå hortensia i vannbad, Gjess/ender som bordkort i smårutet, lyseblått stoff, lyseblå servietter og ellers lyseblå kubbelys og roselys. På speilet laget jeg bokstaver hvor det stod Jacob på en remse og Velkommen til dåp på den andre. Ble veldig fornøyd!

Til mat serverte vi roastbeef (kald), svinestek og kokelår med forskjellige salater, potetsalat med rømme, majones og purre, potetsalat i olje med paprika, fetaost og soltørkede tomater, vanlig grønn salat og hjemmelagde tebriks(rundstykker), Waldorf salat og hermetiske fersken. Mamma og min svigermor hjalp meg med to av salatene og kaker, i tillegg laget en venninne av min svigermor en nydelig jordbærkake og min søster Pavlova( min ynglingskake) og brownie. Herlig både lunsjmat og kakebord=) Tusen takk til dere skjønninger som hjalp oss med mat og kaker!

Ellers fikk dåpsbarnet masse fine gaver, penger, ramme, smykke med bokstaven J, bunadssølje, eventyrbok, musikk, møbler til barnerommet i stjerneserien fra Living, BOB medlemskap,  Tripp Trapp stol, Ulldrakt fra Memini og en skjønn lue. MASSE fint.. Når gjestene gikk, ble alt ryddet og vasket og innen klokken slo 12 midtnatt, var stjernemøblene skrudd sammen og satt på plass på rommet hans.


En superfin dåp og en herlig gjeng med gjester!

For en dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar