mandag 18. januar 2010

Nytt år- ny blogg!

Her på vestlandet, som andre steder i landet, har det vært en kald start på det nye året. Dette har dermed medført litt flere innedager for undertegnede enn ønskelig(da jeg har slitt med bekkenløsning og helst ikke skal gå for mye på glatte og snøfylte gater). Derfor bestemte jeg meg for å lage en egen blogg, da jeg er en jente som er over gjennomsnittet interessert i interiør, oppussing og alt det medfører.


Vi drømmer for tiden om et større sted å bo, da vi venter vårt første barn innen februar. Jeg vil helst ha et sted hvor jeg kan utforme meg og bruke mine kreative sider, og ønsker derfor et hus som ikke er ferdig nyoppusset. Jeg elsker interiør/oppussing og ser veldig fram til å ta fatt på innredning av nytt hus nå som jeg skal være hjemme et helt år. (må bare finne drømmehuset først)

Etter å ha fulgt med i bloggialand i en lang periode, var det på høy tid med en interiørblogg hvor jeg kan vise mine siste prosjekter, drømmer og hverdagshendelser.


Bildene er fra leiligheten vår.

1 kommentar:

  1. Tusen takk for moralsk støtte! :) Kjedelig når slikt skjer, men jeg håper og tror at de fleste mennesker på markeder som finn.no er reale. Så får man vel bare gremme seg litt over dem som ikke er det... og gå videre! ;)

    Lykke til med ny blogg! Jeg har bare holdt på siden oktober og synes det er veldig kjekt. :) Legger meg til som følger jeg, så du får litt drahjelp i startgropen. ;)

    Nydelig skap du har forresten! :) Har så lyst på et slikt (eller større), men har dessverre ikke plass.

    Klem

    SvarSlett