fredag 29. januar 2010

Nytt hus!

Forrige uke fant vi drømmehuset, kjempefint inni og den store terassen ble avgjørende når vi slo til.. Så da ble ikke jakten så veldig lang, alt skjedde litt fort og plutselig satt vi med huset vi har letet etter en (liten) stund=)

Ulempen er at det ikke er så mye å gjøre med det, oppussingsmessig. Og ettersom dette er min store lidenskap var det noe, som for min, del trakk ned=) Ja ja, jeg får gjøre litt ekstra i underetasjen, i forhold til soverommene ihvertfall, så har jeg noe å se fram til. Min mann bare rister på hodet, og synes det var helt topp at han ikke trengte å løfte en malekost.. Mannfolk..

Nå gjenstår bare det værste med hele prosessen, salg av egen bolig. Leiligheten her må ryddes, vaskes og pakkes ned. Så må vi ha meglene på besøk og helst en del interessenter=) Men leiligheten er i topp stand, så håper ikke det blir noe problem. Vi har bodd her i snart 5 år, og trives i grunnen veldig godt, så blir rart å ikke lenger bo i Sandviken.

Ettersom jeg går her dagsventene, må alt skje så fort så mulig, så igår kveld var allerede 10 flytteesker fylt opp og bært ut... Hvorfor vente liksom..

Ellers har helgen her vært ganske hektisk, innledet med huskjøp fredag kveld, familie besøk hos min svigerfamilie på lørdag etterfulgt av barnedåp søndag. Søndag kveld ble det meste av pakkingen unnagjort, så nå gjenstår kun litt vasking før vi er klar for meglerbesøk imorgen.. Spennende.

Her er bilde av det nye huset.


1 kommentar:

  1. Gratulerer med nytt hus! Og jeg tror ikke du skal være så veldig lei deg for at det ikke er så mye å gjøre, for en baby tar tid! ;) Jeg flyttet også da jeg var høygravid, og fikk gjørt merkelig mye med stor tvillingmage, men så var det stopp i 2 1/2 år. Og da startet jeg opp med det jeg ikke kunne gjøre selv. ;) Tok vel 3- 4 år før JEG var veldig ivrig med malerkosten igjen. Innen din lille er så stor har du funnet myyye å forandre på! Hehe

    SvarSlett