mandag 15. februar 2010

Innen 10 dager..


4 dag på overtid, og lille J ser fortsatt ikke ut til å ha noe særlig med hastverk.. Hm.. alle kjerringsråd er utprøvd uten hell, og neste(siste) jordmortime venter imorgen tidlig.. Jeg som trodde jeg skulle ha født innen den tid.. Ja ja, nå har jeg satt ny "frist".. Innen 10 dager må han være kommet, så jeg får trøste meg med det enn så lenge..


Igår var det morsdag, valentines day og fastelavens. Min kjære hadde til og med kjøpt morsdagsgave til den vordende mor, til tross for at lille J ikke hadde komme ut.. Så skjønn! Så jeg var så heldig å få en av vårnyhetene til Gant i gave, kjempefin topp som jeg gleder meg til å bruke når jeg ikke lenger har så stor mage og nå som våren nærmer seg=) Tusen takk!


Idag er det visning på leiligheten vår, så blir kjempespennende å se hvordan det går.. Er litt trist å skulle flytte herfra, men finner man drømmehuset, kan man ikke la det vente.Så nå får jeg holde igjen litt, så ikke visning, evt budrunde og fødsel kommer oppi hverandre. Det kunne jo blitt litt småhektisk vil jeg tro.. Selv om litt action ikke ville skade noen=) Jeg får rydde de siste tingene og komme meg ut av leiligheten..Kommer tilbake når den lille er kommet ut, vi gleder oss masse! See you!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar