onsdag 17. februar 2010

Solgt..

Etter en visning mandag kveld, ble leiligheten vår solgt igår. Vi er superfornøyd med prisen og at det gikk såpass fort.. Nå kan vi bruke tiden fram til lille J kommer, til å planlegge innredningen i det nye huset. Jeg kribler etter å få gjort noe, så da hjelper det med en tur til Home&Cottage med mor. Ettersom leiligheten gikk litt over takst, kan vi ta oss råd til å kjøpe litt nye møbler i forbindelse med innflyttingen, og gjett hvor disse skal kjøpes?

Allerede før salget var i boks igår, hadde jeg allerede funnet masse som kan passe i det nye huset, på Interiørhuset Alvøen. Gleder meg til jeg får grønt lys til å handle med meg tingene hjem=)

Nå venter mor utenfor, så jeg får løpe, men er snart tilbake med nye oppdateringer håper jeg=)

2 kommentarer:

  1. Så utrolig kjekt! Gratulerer! :) Jeg var like heldig da jeg solgte, og litt ekstra penger kommer så godt med når man skal inn i ny bolig, selv om dere ikke trenger å gjøre så mye med selve huset. Glad på dine vegne... og håper babyen er så snill mot deg og kommer ut snart. :)

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar i bloggen min. Jeg har sydd linhjertene selv og fylt de med lavendel. Kanten rundt er rett og slett bare klipt, sømmen som rettsøm, går 0,5 cm innenfor klippekanten.

    Lykke til babyen som er på vei :))

    SvarSlett