mandag 7. juni 2010

Flere forandringer i det nye huset!

Her går det framover, vi får ikke gjort allverden når minstemann er våken, så da må vi benytte oss av de senere nattestimer for å få i stand alt i huset til Jonathan skal døpes. Det er nå 2 uker til og da skal vi ha huset fult av 28 gjester! Vi gleder oss masse, både til dåp, men også til å komme i havn med alle prosjektene våre=)

Før og etterbilder av stuen og spisestuen:
Desverre har det skjedd saker og ting som gjør at prosjektene i underetasjen blir satt litt på vent.. Vi har oppdaget noen "husdyr" i gulvet som gjør at hele gulvet må rives, rotteekskrementer må fjernes og innganger tettes. Det stinker i hele huset, så her må vi skynde oss med å få bukt med problemet, så det ikke utarter seg.. Et par dager etter overtagelse kjente vi en enorm kloakklukt fra koffertboden under trappen, etter å hatt besøk av Anticimex, var det klart at det var rotter som hadde vært på ferde. Utrolig kjedelig, men håper forsikring og Anticimex ordner opp så fort så mulig, så vi kan flytte inn tingene våre så raskt så mulig..
I forhold til forandringene som har funnet sted de siste ukene, er stuene malt. Taket er blitt helt hvitt, og veggene er blitt malt i fargen sjøsand. Spisestuestolene fra Living er omsider kommet på plass og vi er superfornøyd med resultatet.

Ellers har min svigermor og jeg laget bed i hagen i kveld. Etter at meg og min bedre halvdel hadde spadd vekk hele plenen, lagt ny dekkeduk og ny jord (til nå nesten 30 sekker), er det blitt en helt ny hage. Bilde under viser forandringen, kjempefint! Du er superflink med hage og blomster, svigermor! Tusen tusen takk for hjelpen! Du er en knupp!
Før og etter bilder av hagen:

Neste prosjekt ut, vil være å male alle listene rundt dørene og vinduene i helblank hvit. Trappen skal også til pers, men det er litt mer arbeid, så det blir nok ikke før etter dåpen. Snart tilbake med flere bilder..

1 kommentar:

  1. nydelig innredning=) håper dere får bukt med "husdyrene" snart. kjedelig at dette skjedde. masse lykke til videre med oppussing! tenker du koser deg=) klem camilla

    SvarSlett