tirsdag 21. juni 2011

Herlig med en fri dag i uken..

Idag har jeg hatt min faste fridag, og Jonathan og meg har kost oss masse, på besøk i barnehage, lunsjbesøk til en venninne, før vi dro til byn på SALG=)!

Første stopp var innom Staff, der kjøpte jeg en fin "Haremstyle" bukse. Hadde sett på den før, så når salget kom, kunne jeg påkoste meg denne.. På sportsgalleriet kjøpte jeg bursdagsgaven fra min kjære) til tross for at jeg ikke bursdag før i slutten av juli, så er det best å sikre seg godbitene, en Helly Hansen Seilerjakke i den fineste blåfargen=) Sportsgalleriet har 25% på alt i hele butikken, og da må man slå til på en så fin jakke.

Kjøpte også en ny lukt fra Biotherm. En sommerlukt som kan brukes i solen, uten å lage pigmentflekker i huden. Og den lukter kjempefriskt=)


Ellers traff vi mange kjente i byn, været er stålende og vi har fått en forsmak på en sommer som ikke ser ut til å bli så veldig lenge.. Men vi er glad for alt finværet vi får=) Og spesielt deilig er det når vi har fri i tillegg. Veldig koselig dag!

Ellers er det små prosjekter som skrider fram i huset.
Utenfor graves det for å tette igjen for ubudne gjester, for så å legge skiferfliser. Trappen fra parkeringen og trappen foran inngangspartiet skal forlenges. Her jobber jeg med å få flyttet og skiftet til ny ytterdør i samme slengen . Men fredrik er ikke helt i modus enda, så nå er teorien å påstå at døren er brannfarglig. Jeg jobber stadig med å finne nye teorier og gode argumenter for hvorfor vi må skifte døren, og i det siste har jeg kommet fram til at døren er brannfarlig fordi låsen ikke alltid er så enkel å åpne. I en brannsituasjon vil man kunne få problemer med å åpne døren kjapt nok, ergo er den brannfarlig og må skiftes omgående. Er dere ikke enig, det jo, i og for seg,  en mer enn holdbar grunn til at dette er neste projekt som MÅ gjennomføres=)Døren må i samme slengen også flyttes en halv meter mot høyre, så vi kan lage garderobeplass i gangen.

Som dere skjønner er det ikke så enkelt å leve med meg, som konstant har behov for endring og fornyelse.  Men det blir jo veldig fint, vi må bare spare mye på kort tid, så vi kan gjennomføre alle ideer og drømmer.

I tillegg med å jobbe igjennom en ny ytterdør og inngangsparti, jobber jeg iherdig med å få kjøpe nytt tv, sånn at vi faktisk kan se hva som er på tv( vi sitter tydeligvis for langt vekk fra tv, og har en gammel 32 tommer tv som trenger å skiftes ut), og en til lenestol, så vi kan ha to ved siden av hverandre. Det er jo et must i alle hjem=)

Dersom vi skulle komme i skade for å kjede oss, planlegger vi overbygg på terassen, samt riving av vegger i underetasjen for å lage kjellerstue. Men som sagt, har jeg flere planer i hode enn jeg tørr og si høyt, så det får komme litt drypp innimellom, når jeg har kommet på gode nok argumenter for hvorfor vi absolutt må gjøre de forskjellige tingene akkurat nå, og hvorfor det MÅ prioriteres. Jeg skal holde dere oppdatert.


Forrige uke, ommøblerte jeg tilbake stuen slik den var før, så her kommer et lite bildedryss. Salongbordet er slettes ikke ferdig, jobber med å finne noen som kan lage en sinkplate til meg før jeg kan bestille skriften som skal limes på. Gjenstår å se om bordet blir en stayer, eller om det må selges på finn.no. Time will show! See you!Siste bildet er av den fine, gråbeige pelsen min som jeg aldri får brukt. Den selges for 1500kr eller bud. Send meg gjerne en mail på camilla.helle@gmail.com

4 kommentarer:

  1. Så masse fint du har kjøpt deg, jakken var jo bare nydelig og samme var buksen.. Koselige bilder fra stuen din.. Og vi er heldig som får litt sommervær imrg og.. Klem Henriette

    SvarSlett
  2. heiii.. den H/H er vel ikke til salgs nå? =)

    SvarSlett
  3. Hei, har ikke sett kommentaren før nå. Nei den jakken er ikke tilsalgs desverre..

    SvarSlett