tirsdag 12. juli 2011

Det er rart hva solen gjør med energinivået..

Straks solen skinner igjennom det ellers så tette skylaget vi har hatt over Vestlandet denne sommeren, skriker jeg etter å gjøre noe. Energinivået fyker i været og jeg står klar for nye oppdrag=) Fredrik rømmer huset, livredd for å bli satt i sving med noen nye påfunn fra min side. Men jeg lar meg ikke stoppe av den grunn! Igår dro Fredrik på trening og jeg stupte i "Onepiecen", malte vinduet på kontoret høyglans hvitt( bilder kommer når jeg er ferdig). Deretter la jeg pulten til salgs på finn.no, kjøpte inn stoff til liftgardin og begynte planleggingen av sluttførelsen av salongbordet vårt. Dvs vårt pallebord, som jeg har så høye tanker om skal bli så fint=)

Nå står det til tørk og jeg vrir meg i hodet om hva jeg så kan finne på å gjøre i mellomtiden.. Er jo tross alt 15 min å slå ihjel... Stolen til Jonathan må trekkes om og overbygget til terassen er fristende å begynne på.. Problemet der er at hverken jeg, eller Fredrik er noe handyman. Dvs jeg har alltid like høye tanker om hvor fint ideen skal bli, men når det står ferdig ble det ikke helt som jeg hadde tenkt.. Jeg er evig optimist, men ikke særlig realistisk!
Ellers trenger blomsterbedet en shining, listene på kjøkkenet trenger en runde med malerkosten og øvre del av hagen trenger en facelift.. Alt til sin tid, men holder været seg, skal vi jammen få gjort mye i helgen=) Bare ikke si noe til min kjære.. Bilder av ferdig bord, bildene jeg rammet inn som er kommet på veggen og andre ferdige prosjekter kommer fortløpende=)

Jonathan begynte i barnehagen denne uken, og jeg få da en dag i uken framover til å bare gjøre ting for meg selv. Dvs det blir nok rydding og vasking som står høyest på listen de dagene, men noen prosjekter kan vel også legges til disse dagene..

Nå må jeg male toppplaten på salongbordet med fargen, drivved, så snakkes imorgen. Da kommer alle bildene som bevis=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar