fredag 2. desember 2011

Vi nærmer oss 2. søndag i advent..

Hei Hei,

snart er det allerede 2. søndag i advent og da vender jeg snuter sydover, til Frankrike og Cannes for noen dager med juleshopping. Dvs bekkenet er begynt å tulle seg, så jeg må nok ta det mye med ro, men uansett utrolig deilig å komme ned i betydelig varmere strøk. Siste varsel viser strålende sol og temperaturer på mellom 13-17 grader hver dag. Det skal bli fantastisk!
Her hjemme er det full julestemning. Igår kveld ble julekortene bestilt, juletreet pyntet og første luken i julekalenderen åpnet, for Jonathans del. Veldig stas, da han oppdaget hva som var inni den, "sokolade"!!

I kveld kommet noen venninner på besøk, så jeg lager litt tapas, nybakte olivenbrød er i ovnen og jeg tar en liten pust i bakken. Er ikke like effektiv nå som jeg er gravid merker jeg..
Snart skal jeg pakke, og imorgen skal vi i 4 års dag til vår yngste nevø. Så blir full fart hele helgen, også avgårde med morgenflyet til Nice på søndag.
Guttene skal være hjemme alene helt fram til torsdag, mens mor skal på jentetur med sin mamma, svigermor og hennes venninne. Juleshopping i Cannes er ikke det værste jeg gjør, kan du si=)

Nedenfor ser dere bilder av middagsbordet til i kveld, og de nystekte brødene=) Kommer tilbake med mer fra Frankrike.. See you!

3 kommentarer:

 1. heldige deg =) Kos deg masse på tur-
  Likte godt fatene du har dekket på med, hvor er de fra??

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh så fint! Nydelig dekket bord, og deilig olivenbrød! Vil si du er veldig effektiv jeg:) God tur til Cannes, høres herlig ut!! :) Klem Linn Marie (venninnen til Thina;))

  SvarSlett
 3. Nydelig pyntet på bordet, Camilla! Du er så flink!! Masse god tur til Cannes, så får du holde et øye til gode interiørkupp! ;-)

  SvarSlett