torsdag 2. februar 2012

Bakt horn til den store gullmedalje..

Hei Hei
Idag stod baking på tapetet og idet jeg kom hjem fra jobb og legen, satt jeg igang med å lage en SVÆR horndeig. Til fyll brukte jeg det samme fyllet som vi har i retten: Fylt loff.
Dvs.
- skinke
- kokt egg
- purreløk
- ost
- Litt majones for å gjøre blandingen litt kleimete..

Jeg laget en 8 doblet deig, dvs:
4 pk fersk gjær
4 liter hvetemel
4 ts salt
16 dl væske, en blanding av melk og vann
50 g smeltet magarin.

Av denne deigen, fikk jeg ca 50-60 horn.

Men jammen har vi en oppmerksomhetssyk og enda ikke helt frisk liten 2 åring i hus. Så han gikk å hylte, mens jeg rullet ut deigen og stekte de fylte hornene som vi skulle ha til middag..

Jonathan har vært syk i over en uke, først onsdag tom mandag med høy feber. Deretter var han utilpass med masse grining og veldig klengete. Men idag var det nok for både han og meg. Så han ble sendt i barnehagen i noen timer før det imorgen er planleggingsdag og hjemmedag med meg som har fri fra jobb..
Heldigvis har kusinen og hans 2 fettere også fri, så vi samkjører oss så de kan leke sammen=)

Om kvelden imorgen blir det besøk hos noen venner! Gleder meg masse til å komme meg ut av huset og bare kose oss=) Helgen skal nytes, etter en uke inne=)

Så god helg alle sammen!

1 kommentar: