onsdag 23. november 2011

Da var peisen vekk...

Hei Hei..
Mureren var her igår og så på jobben. Idag avgjorde vi hvilke peis vi ville satse på, hjørnepeisen fra Norpeis. Se bilde under. Og imorgen drar vi for å kjøpe og bestille denne innsatsen.

I kveld ville Fredrik bare prøve borremaskinen som skulle gjøre det enklere å ta vekk skifersteinene som var på den gamle peisen. Da oppdaget vi at mørtelen som limte sammen steinene, var så porøs at vi kunne plukke fra hverandre alt, så 3 timer etterpå står kun innsatsen igjen.. Alle steinene kan brukes igjen, så de tar vi var på, resten, samt innsatsen skal rett på søppeldynga.

Jeg klarte å få over meg en av stenene, så skrapte opp foten, men det gikk fint=) Kunne vært mye værre, for steinene var tung.

Og dere aner ikke hva vi fant i steinpeisen blandt alt støvet..  To gifteringer fra paret som bodde her tidligere.. De er skilt og vi leverer de med god samvittighet til verdivurdering for å se om vi kan få noe for de=) Så kan vi kjøpe oss noe fint i nye stuen=)
Jeg gleder meg sånn til å pynte huset til jul nå=) Må bare få den nye peisen i hus..
Flere bilder kommer underveis..

2 kommentarer:

 1. Hehe... det var der de gjorde av ringene altså. Selv kastet jeg mine (forlovelsesring + giftering) ned i hagen der jeg bodde før. Angret litt på det med forlovelsesringen, for den kunne fint duge som bare en fin ring til min datter en gang i tiden.
  Lurer på om noen noengang finner mine... og får kjøpt seg noe fint for dem. ;)

  Det blir sikkert lekkert med ny peis! :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Vittig med de ringene hehe,,Vi gleder oss til å se den nye peisen.. Blir sikkert kjempe koselig :) klem fra oss

  SvarSlett