tirsdag 22. november 2011

Nytt på kjøkkenet=)

Da klarte jeg jammen meg å overtale min kjære til å få kjøpt 3 nye overskap til kjøkkenet med glassdører.. Jeg synes vi har litt lite kjøkkenskap fra før, og når jeg fant en annonse på finn, hvor det var en som skulle selge nesten nye skap til under halve prisen så hev jeg meg på telefonen..

Fredag ettermiddag ble de hentet på Nordnes og på vei hjem uttalte Fredrik; " Du får ALDRI kjøpe noe mer på finn.no fra nå av", hilsen en som er lei av å hente ting jeg finner for godt å kjøpe=) Du er veldig snill skjønningen=)

Nei det skal ikke være enkelt, men jammen ble han fornøyd når skapene kom opp på veggen igår kveld. Han dro på spinning når skapene var på plass, og når han kom tilbake var de fylt opp, kjøkkenet vasket og ryddet, og alt så bare veldig fint ut=)

Her er bilde av nye kjøkkenøyen, nå mangler kun lys inni og peis i stuen før julen setter inn for fult=)
For her skal det pyntes skikkelig=) Skulle så gjerne hatt før og etter bilder, men jeg glemte det i all skruingen=) Planen er også å få et til skap på plass, men vi får vente litt med det. Enn så lenge blir det kaffemaskin og hylle under der..

Sees snart!

1 kommentar:

  1. Det ble utrolig fint med skapene!!! Så heldig du var som fant de på finn.no. Passet perfekt! Du er bare ekspert, Camilla!

    SvarSlett