fredag 16. mars 2012

Litt påskepynt på plass..

Hei Hei...

I år blir det bypåske på oss her i heimen. Med termin 5. april, skjærtorsdag, må vi holde oss i nærheten av kk (kvinneklinikken) til enhver tid. Det betyr at vi ikke kan reise på hytten, slik resten av familien på begge sider skal. Det betyr at trangen for å pynte til påske er meget tilstedet og at noe allerede er kommet fram. Sitrongule lys er satt i lyktene og vrihassel grenen min over spisebordet er pyntet med egg og kyllinger. Jonathan har fortsatt ikke skjønt hva en julenisse er, så han mener vi har mange julenisser i grenen over bordet. Han har nemlig en teori om at trær, er julenisser.

Idag ble flere påskeegg kjøpt inn, så nå skal de pyntes, fylles og pakkes klar til dem som fortjener de=) Er viktig å holde aktivitetsnivået oppe, nå som jeg er i permisjon. I tillegg ligger fortsatt gardinen til babyrommet klar for å bli sydd ferdig og hengt opp. Den må vente litt til, for jeg er nemlig ikke i symodus, kun i påskemodus=)

Tilbake med mer påskestasj om litt =)

Siste bilde er inspirasjonsbilde fra Interflora på Lagunen (tatt på vei inn på Mix for å kjøpe godt på en fredagskveld), jeg må viste sy litt påskehjerter til en ny gren med påskepynt som skal settes på stuebordet. Såå koselig..

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar